Latest News

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιώργος Σπανός

Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ Γιώργος Σπανός, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση ...
λαθρεμπορίας καυσίμων. 
Ο Γιώργος Σπανός ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, απάντησε σε περισσότερες από 50 ερωτήσεις, ενώ προσκόμισε σχετικά έγγραφα που, όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι, καταρρίπτουν όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης οι συγκεντρωθέντες από νωρίς οπαδοί του Ατρομήτου επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια στον Πειραιά και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
.
Προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή πήρε και έλαβε από τον 7ο ανακριτή Πειραιά, ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων, από την αποκάλυψη της ΕΛΑΣ.

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν το Σάββατο εκτός από τον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ, και τον συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης Περιβάλλοντος, ο υπάλληλος του Α' Τελωνείου Πειραιά καθώς και τρία ακόμα άτομα.
Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, που κρατούνται στη ΓΑΔΑ, θα απολογηθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα.