Latest News

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της πλάκας...

Αναχρονιστικοί και ξεπερασμένοι κομματικοί μηχανισμοί προσπαθούν για μια ακόμη φορά να επιβάλλουν τραγικές επιλογές στην...
Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Ήδη τα κόμματα έχουν αρχίσει ν' ανακοινώνουν τους υποψήφιους που θα υποστηρίζουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαϊου.
Τα λεγόμενα χρίσματα δεν έχουν πια καμία σημασία. Οι κομματικές επιλογές φαίνεται να κάνουν πλέον μεγαλύτερη ζημιά στους υποψηφίους.
Τα κόμματα έχουν χρεοκοπήσει μαζί με την ελληνική οικονομία και ουδείς τα έχει σε καμία υπόληψη. Εκτός ίσως από τα εναπομείναντα κομματόσκυλα που δεν  έχουν μάθει να ζουν έξω από το ίδρυμα - κόμμα. 
Οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη στους κομματικούς υποψήφιους κι έχουν γραμμένους όσους δημάρχους έχουν ταυτιστεί με κομματικά σύμβολα.
Αναζητούν νέα πρόσωπα με όραμα και σχέδιο. 
Θέλουν ικανούς και επιτυχημένους, ανεξάρτητους και υπερκομματικούς υποψήφιους. Αυτούς που μπορέσουν να νοικοκυρέψουν τους Δήμους, να αξιοποιήσουν κάθε πιθανό κονδύλι για έργα υποδομής και να λύσουν μακροχρόνια προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη τους. 
Στις επερχόμενες εκλογές θα πέσει άγριο φούμο  στους κομματικά χρισμένους υποψήφιους (βλαχο)δημάρχους απ' όποιον πολιτικό χώρο. 
Οι πολίτες θα μαυρίσουν όσους εκπροσωπούν το κόμμα τους και τίποτα άλλο.
Περισσότερο μαύρο θα πέσει σ΄εκείνον που προσπαθεί ν' εμφανιστεί δήθεν ακομμάτιστος και αντιμνημονιακός, χωρίς να πείθει κανέναν...

@ Αυτοί είναι υποψήφιοι δήμαρχοι της πλάκας και υπάρχουν ακόμα κάτω στο λιμάνι...