Latest News

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

"Κρατικοδίαιτος ο Ηλίας Κατσαφάδος"

Η μαύρη λίστα της Χρυσής Αυγής-Βίος και πολιτεία οι υποψήφιοι σε Δήμους και Περιφέρειες" αναφέρεται σε υποψήφιους Δημάρχους και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Χρυσής Αυγής...
σύμφωνα με το "Εθνος". 
Για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Πειραιά το ρεπορτάζ του "Εθνους" στέκεται σε δύο πρόσωπα: Στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Κούζηλο τον οποίο χαρακτηρίζει "Οδηγό σε μηχανοκίνητο τάγμα" και στον Ηλία Κατσαφάδο, το δεξί χέρι του Τάσου Κάρλες ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τη Χρυσή Αυγή, ασκώντας σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή Μιχαλολιάκου(ΕΔΩ).
Τονίζεται πως το "Reportaz Net" έχει ήδη αναφερθεί στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά από τις 27-1-2014 (ΕΔΩ).

Διαβάστε τι γράφει η εφημερίδα για τον Ηλία Κατσαφάδο:



ΗΛ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ, Υπ. δημοτικός σύμβουλος Πειραιά
«Κρατικοδίαιτος»

"Κρατικοδίαιτος» αποδεικνύεται ο χρυσαυγίτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καθώς εργάζεται για πολλά χρόνια στον Δήμο Πειραιά. Κι ενώ είχε προσληφθεί στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1», επί δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη και παρέμεινε στο νέο σχήμα ΔΗΡΑΠ επί δημαρχίας Παναγιώτη Φασούλα, εδώ και πολύ καιρό είναι αποσπασμένος στο γραφείο του αναπληρωτή δημάρχου Αναστάσιου Κάρλε και είναι παρατύπως το δεξί του χέρι. Πληρώνεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά δεν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του εκεί, αφού για αδιευκρίνιστους λόγους του έχουν ανατεθεί διάφορα πόστα στο δημαρχείο. Ωστόσο, άτομο που είναι σε θέση να γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα του δήμου υποστηρίζει ότι η σχέση του με τον κ. Κάρλε έχει διαταραχθεί και έτσι αποφάσισε από υπάλληλος να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή".
@ Μήπως η "πηγή" από το Δήμο Πειραιά διαβάζει "Reportaz Net";