Latest News

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Αντώνη, κάνε ό,τι μπορείς μπας και βγω ξανά δήμαρχος...

"Αντώνη δώστα όλα"! 
Ή καλύτερα άσε να πω ότι μου τ' έδωσε όλα, μπας και πάρω κανένα ψήφο και βγω και...

πάλι δήμαρχος!
Κάπως έτσι θα μπορούσε να συνοψίσει κανείς όσα ζήτησε ή για την ακρίβεια ανακοίνωσε πως ζήτησε κι έδωσε προεκλογικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον απερχόμενο γαλάζιο δήμαρχο Πειραιά.
Αν δει κανείς όσα ανακοινώθηκαν από το Δήμο για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, τότε περιλαμβάνονται όσα έχει εξαγγείλει κατά καιρούς ο κομματικός δήμαρχος χωρίς να έχει γίνει τίποτα απολύτως. 
Από την παραχώρηση της Παγόδας από τον ΟΛΠ μέχρι την ανάπλαση της οδού Πειραιώς. Από την υπογειοποίηση της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση από το Φάληρο μέχρι τον Πειραιά και του Ηλεκτρικού μέχρι την παραχώρηση παραλιακού μετώπου από ΣΕΦ έως το Μικρολίμανο. Από παραχώρηση του πρώην Στρατόπεδου Σακελλίωνα και του Σταθμού Αγ. Διονυσίου και των Γραμμών από τη Λεύκα έως τον Άγιο Διονύσιο και τη μη μεταφορά των δικαστηρίων Πειραιά.
Και φανταστείτε πως όλα αυτά ανακοινώθηκαν επισήμως μετά από συνάντηση του δημάρχου με τον πρωθυπουργό, λίγους μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Πειραιά.
@ Μήπως να δείξουν λίγη κομματική αυτοσυγκράτηση, ιδίως τώρα που υπάρχει κόσμος σε σκηνές κι αυτές οι προεκλογικές υποσχέσεις μπορεί να προκαλούν όσους έχουν χάσει τα πάντα από το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Κεφαλονιά...