Latest News

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ξέρω τι (δεν) έκανες στην εκδρομή στη Μασσαλία

Μετά από οχτώ μήνες η Δημοτική Αρχή Πειραιά αποφάσισε να παρουσιάσει τα «οφέλη» που αποκόμισε η πόλη από την εκδρομή του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου (και των λοιπών εκδρομέων)...
 στη Μασσαλία.
Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο στο πλαίσιο διοργάνωσης της Μασσαλίας ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2013».
Ωστόσο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για τη συμμετοχή του Δήμου κυρίως όσο αφορά στο κόστος της εκδρομής την οποία πλήρωσαν οι πειραιώτες σε περίοδο κρίσης με το ποσό των 135.615 ευρώ.(ΕΔΩ)
Και μπορεί ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος να δήλωνε πως ο Πειραιάς κέρδισε πολιτιστικά από το ταξιδάκι αναψυχής και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γιώργος Σιγάλας να προχώρησε σε μια πρώτη γραπτή ενημέρωση στους δημοτικούς συμβούλους με την κοστολόγηση της εκδρομής. (ΕΔΩ)
Ωστόσο επί της ουσίας δεν υπήρξε κανένα απτό αποτέλεσμα που να δείχνει ξεκάθαρα πως ακριβώς ωφελήθηκε πολιτιστικά ο Πειραιάς από την επίσκεψη του κλιμακίου του Δήμου Πειραιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε κλείσει ραντεβού στα τέλη Σεπτεμβρίου (μεταξύ 23-29) με τους επικεφαλής των παρατάξεων στη Δημοτική Πινακοθήκη, έτσι ώστε να τους ενημερώσει ενδελεχώς, ενώ θα καλούσαν στη συνάντηση και εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Αυτή η συνάντηση δεν συνέβη ποτέ.(ΕΔΩ)
Τώρα ο Δήμαρχος επαναφέρει την παραπάνω πρόταση καλώντας αιρετούς και Δημοσιογράφους την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 18:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για την εκδρομή στη Μασσαλία.