Latest News

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Δήμητρα Γαλάνη "Η δημοσιογραφία είναι για την ενημέρωση όχι για να βοηθάς τους φίλους σου "

Η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, μιλάει χωρίς φόβο και πάθος. Δείτε τι λέει για τους πολιτικούς και τα ΜΜΕ...

 στην "Εφημερίδα των Συντακτών".
Για τους πολιτικούς:
 «Ο χειρισμός του λαού από τις ομάδες των πολιτικών που μας κυβερνούν με κάνει έξαλλη. Ένα διαρκές ψεύδος. Υποκρισία και κυνισμός. Οι κυβερνητικοί χειρισμοί είναι διχαστικοί. Ο ηγέτης αυτής της χώρας θα έπρεπε να είχε κάνει την Ελλάδα, ένα. Όχι να κλείνει το μάτι πονηρά σε τρίτους. Αυτό με αφήνει άναυδη. Και μην μου πουν πως φταίει η αντιπολίτευση επειδή κάνει απλώς τη δουλειά της. Παρατηρώ το μεγαλύτερο μέρος της κυβέρνησης να βρίσκεται σε κατάσταση τρέλας, με διάθεση εμφυλιοπολεμική κι επιθετική σε βαθμό κακουργήματος. Σαν να είναι εχθρός ο λαός τους. Πως να πάει η χώρα μπροστά, χωρίς το λαό της; Αυτό το παράλογο με ακυρώνει. Οποιοσδήποτε προσεγγίσει με αγάπη και με όραμα τον λαό θα τον πάρει μαζί του».

Για τα ΜΜΕ:
«Μου είναι αποκρουστικός ο τρόπος λειτουργίας τους. Δεν γενικεύω, σαφώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οι διαφορετικές φωνές. Ούτε μπορώ να εξαφανίσω το θέμα "ενημέρωση" επειδή κάποιοι το χειρίζονται με λάθος και ύποπτο τρόπο. Η δημοσιογραφία είναι για την ενημέρωση όχι για να βοηθάς τους φίλους σου».