Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η μεγάλη "τρίπλα" του Γιώργου Σιγάλα...

Από την πρώτη στιγμή που έκανε πρεμιέρα το Δημοτικό Θέατρο, η αντιπολίτευση ζητούσε ενημέρωση για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στη...
λειτουργία του Θεάτρου.  
Οι ερωτήσεις τους αφορούσαν, μεταξύ άλλων,  στα οικονομικά στοιχεία, τα έσοδα και τα έξοδα, το προσωπικό, το κόστος των παραστάσεων, τους διαγωνισμούς του ΟΠΑΝ κ.α. 
Ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωνε άγνοια επαλαμβάνοντας ότι έχει αφήσει την τύχη του Θέατρου στα χέρια του ειδικού, λέγοντας πως σύντομα θα δώσει το παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Τάκης Τζαμαργιάς, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για το Δημοτικό Θέατρο.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνταν και η στάση του προέδρου του ΟΠΑΝ Γιώργου Σιγάλα, ο οποίος κάθε φορά που η αντιπολίτευση έθετε κάποιο θέμα για το Δημοτικό Θέατρο παρέπεμπε στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, ο οποίος "είναι αρμόδιος για να ενημερώσει".
Γι αυτό το λόγο εδώ και πέντε μήνες η αντιπολίτευση ζητούσε να δώσει το παρών σε συνεδρίαση ο καλλιτεχνικός Διευθυντής. 
Γιατί οι Μιχαλολιάκος-Σιγάλας δεν ήταν σε θέση να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους. Έτσι δήλωναν τουλάχιστον.
Στη προχθεσινή συνεδρίαση ο Τάκης Τζαμαργιάς βρέθηκε στον 7ο όροφο της πλατείας Κοραή.
Πήρε το λόγο και άρχισε να ενημερώνει τους δημοτικούς συμβούλους για τις παραστάσεις του Θεάτρου με οικονομικά στοιχεία καθώς και για τις διαφημιστικές χορηγίες.
Όταν ρωτήθηκε για τα έσοδα και τα έξοδα του Θεάτρου από την αντιπολίτευση, έκανε παρέμβαση ο Γιώργος Σιγάλας, λέγοντας πως τα οικονομικά στοιχεία δεν αφορούν τον Τάκη Τζαμαργιά, αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΝ, βάζοντας ουσιαστικά "στον πάγο" τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή. 
Επιπλέον επισήμανε πως ο οικονομικός απολογισμός θα συζητηθεί αναλυτικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΝ (Άραγε το Δ.Σ. θα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο;)
Ενώ λοιπόν τόσο καιρό ο Γιώργος Σιγάλας παρέπεμπε για τα θέματα του Δημοτικού Θεάτρου στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει και ενώ είχε ήδη αναφέρει οικονομικά στοιχεία τον σταμάτησε γιατί δεν είναι...υπεύθυνος!

@Αυτή είναι η τρίπλα του Γιώργου Σιγάλα...