Latest News

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Ατζέντα "καίει" τραγουδιστές για ναρκωτικά!

Τον ύπνο τους έχουν χάσει τις τελευταίες ώρες επιχειρηματίες, γνωστοί τραγουδιστές αλλά και δεκάδες «ευυπόληπτοι» πολίτες με γεμάτα πορτοφόλια μετά τη...
σύλληψη 29χρονου πρώην πυγμάχου και νυν πορτιέρη νυχτερινών κέντρων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ατζέντα-φωτιά με τα ονόματα των επωνύμων, τους οποίους προμήθευε υδροπονικό χασίς άριστης ποιότητας!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, τώρα, όλοι τρέμουν τις απανωτές «εκρήξεις» που αναμένεται να προκαλέσει στον χώρο της showbiz (και όχι μόνο) η αποκωδικοποίηση της «καυτής» ατζέντας.
Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν κύκλωμα το οποίο προωθούσε στο Κολωνάκι αλλά και σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας χασίς τύπου skank, με εγκέφαλο τον 29χρονο πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας μεγάλου συλλόγου, ο οποίος πλέον εργάζεται ως πορτιέρης σε γνωστό μπουζουξίδικο της Αθήνας και φέρεται από τις αστυνομικές έρευνες, ως ο άνθρωπος που αναλάμβανε τη διακίνηση των ναρκωτικών. 
Με επιχείρηση που έγινε ταυτόχρονα σε Αλεποχώρι και Ζωγράφου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ταξιτζήδες, ηλικίας 60 και 61 ετών, τον 29χρονο πυγμάχο και έναν συνεργό του, 40 χρονών, καθώς είχαν στην κατοχή τους 40 κιλά χασίς, τύπου skank, προερχόμενο από την Αλβανία. Όλες οι συσκευασίες, ήταν καλυμμένες με οδοντόκρεμα προκειμένου να μην εντοπίζονται από τους εκπαιδευμένους σκύλους σε αεροδρόμια και τελωνεία.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες,, το χασίς εισήχθη στην Αλβανία ίσως από την Ολλανδία.