Latest News

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο αντιμνημονιακός Αντώνης Καλογερόνιαννης

Αν και τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Καλογερόγιαννη δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά τον παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο...
του Πειραιά. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Όλοι Μαζί" -διαδέχτηκε τον αείμνηστο Τάκη Μελά- δείχνει με την παρουσία του ότι μόνο χαμένη δεν πήγε η ψήφος όσων των επέλεξαν να τους εκπροσωπεί στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. 
 Φαίνεται σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος, έχει άποψη για τα τοπικά θέματα και την λέει, αφού την έχει ψάξει πρώτα.Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία τρία χρόνια αποκάλυψε αρκετά θέματα για τα πεπραγμένα στο Δήμο Πειραιά κι έφερε σε δύσκολη θέση τη διοίκηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Αν και αυτοδιοικητικός ο οδοντίατρος από τη Μάνη δηλώνει πολιτικά "αντιμνημονιακός" και ανεξάρτητος έλληνας. Μάλιστα, στις τελευταίες διπλές βουλευτικές εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Α' Πειραιώς με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.
 Οι κακές γλώσσες της πλατείας Κοραή δεν έχουν πολλά να του καταλογίσουν. Το μόνο που βρήκαν να πουν είναι ότι η καταγγελία του για κακοδιοίκηση στο "Κανάλι 1"προκάλεσε το πόρισμα-κόλαφος για την διοίκηση της ΔΗΡΑΠ.  
Κάποιοι προσπάθησαν να του χρεώσουν τις απολύσεις των ηχοληπτών, προκειμένου ν' αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες. Βέβαια πρόκειται για αστείο επιχείρημα και δεν πείθει κανέναν, αφού όλοι γνωρίζουν πως ποιος ασκούσε διοίκηση και ήταν δήμαρχος Πειραιά. 
Οι απολύσεις των ηχοληπτών ήταν άδικες, όπως όλες όσες έγιναν επί Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος είναι ένας καθαρά μνημονιακός και κομματικός δήμαρχος. 
@ Αυτά για τον αντιμνημονιακό Αντώνη Καλογερόγιαννη και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, όχι τίποτα άλλοαλλά επειδή είναι και αναγνώστης του "Reportaz Net"...