Latest News

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Υπό διάλυση η ΔΗΜΑΡ...

Γιάννης Παπαγιάννης

Τη χειρότερη περίοδο της μικρής ιστορίας της περνά η ΔΗΜΑΡ. Εκτός από τη δημοσκοπική κατρακύλα, πρόβλημα έχουν προκαλέσει και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και οι αλλαγές που έγιναν.
Ο...

τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος του κόμματος ξήλωσε από εκπρόσωπο Τύπου τον Ανδρέα Παπαδόπουλο προκάλεσε αρνητικά σχόλια, ακόμη και μεταξύ στελεχών που κινούνται κοντά στον Κουβέλη,  επειδή τους κρατούσε στο σκοτάδι την ώρα που ήδη είχε κλείσει συμφωνία με τον Χρήστο Μαχαίρα.
Βαρύ είναι το κλίμα και για τον τρόπο επιλογής του γραμματέα του κόμματος, Θανάση Θεοχαρόπουλου. Στελέχη ψιθυρίζουν πως ο Κουβέλης προτίμησε να εξυπηρετήσει - οπως λένε- προσωπικά του συμφέροντα "κονταίνοντας" τους κορυφαίους.
Την ίδια στιγμή, δυσφορία προκάλεσε και η επιλογή Μαχαίρα λόγω της επαγγελματικής του σχέσης με μιντιακό όμιλο.Με την επιλογή αυτή ο Κουβέλης ελπίζει οτι η ΔΗΜΑΡ θα δείξει καινούργιο πρόσωπο, πιο κοντά στην κοινωνία  και πιο μακρυά από το Μνημόνιο. Πρόσωπο που θα κριθεί από τα γκάλοπ και την καθημερινή άσκηση πολιτικής.  Το πεδίο αντιπολίτευσης για την Αγίου Κωνσταντίνου μίκρυνε επικίνδυνα και ίσως οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά συμπαρασύρουν και αυτήν.

Από τη στήλη "Danger - Διαπλοκές" (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)