Latest News

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Οικογένεια Φύσσα: Οι Χρυσαυγίτες εμαύρωσαν την μνήμη του Παύλου για να εκφοβίσουν την κοινωνία


Οικογένεια Φύσσα: Τα μέλη της ΧΑ βεβήλωσαν τη μνήμη του Παύλου για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία

Οργή και αποτροπιασμό για την πράξη των μελών της Χρυσής Αυγής να κατεβάσουν το πανό προς τιμήν του Παύλου Φύσσα, εξέφρασε η οικογένεια και οι φίλοι του δολοφονηθέντος με...


ανακοίνωσή τους.
 Η οικογένεια και οι φίλοι του του Παύλου Φύσσα, που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του μέλους της ΧΑ Γιώργου Ρουπακιά -όπως ομολόγησε ο ίδιος- τονίζουν πως τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης στοχεύουν όχι μόνο στον εκφοβισμό και τρομοκράτηση της οικογένειάς μας, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. 
Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα σημειώνει  μεταξύ άλλων:
 «Η καταστροφή του μνημείου και των διαφόρων αντικειμένων συμβόλων σχετικώς με τη μνήμη του Παύλου, η διανομή κατά τρόπο προκλητικό φυλλαδίων, οι ύβρεις και οι απειλές από παρελαύνοντες, έξω σχεδόν από την οικία μας με πλήρη στρατιωτική αμφίεση είναι προφανές ότι στοχεύουν όχι μόνο στον εκφοβισμό και τρομοκράτηση της οικογενείας μας, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και αποτελούν μια μαχαιριά σε όλους εμάς αλλά και μια μαχαιριά στην ύπαρξη και λειτουργία πανανθρώπινων αξιών».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου, περίπου 100 μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν προκλητική πορεία στο Κερατσίνι, φωνάζοντας φασιστικά συνθήματα και κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. (ΕΔΩ)
Στη συνέχεια επιτέθηκαν με πέτρες στο αντιεξουσιαστικό στέκι Ρεσάλτο που βρίσκεται στην περιοχή, προκαλώντας φθορές, ενώ έγραψαν συνθήματα σε τοίχους. 
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
Στο στόχαστρο της επίθεσης των χρυσαυγιτών βρέθηκε και μια κατοικία, δίπλα στο Ρεσάλτο. 
Από την επίθεση, έσπασαν τα τζάμια από παράθυρα και μπαλκονόπορτες του σπιτιού, ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο, όπου την ώρα της επίθεσης βρισκόταν το παιδί της οικογένειας που διαμένει στο συγκεκριμένο σπίτι.