Latest News

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πανηγυρίζουν με το θέατρο του παραλόγου...

Αν δεις πως πανηγυρίζουν επειδή πήραν επιχορήγηση ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη λειτουργία του Θεάτρου, τότε μπορεί να πεις ότι δεν θα έκαναν έτσι ούτε αν τα χρήματα ήταν...


δικό τους! 
Φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν μεγάλο κατόρθωμα το ζητιανεύουν δεξιά και ...δεξιά και να να χρήματα από το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος για να κάνει την προεκλογική καμπάνια του ο μνημονιακός και κομματικός απερχόμενος γαλάζιος δήμαρχος, αλλά  και το ψώνιο του ο αυτοαποκαλούμενος πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής. Γιατί επί της ουσίας περί αυτού πρόκειται και τίποτα περισσότερο. 

 Το θέμα δεν είναι να καταφέρεις να πάρεις κρατική επιχορήγηση ένα εκατομμύριο ή δύο εκατομμύρια, αλλά να μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξέρεις που ξοδεύεται και το τελευταίο ευρώ και αυτό να το γνωρίζουν και οι πολίτες στο πλαίσιο της διαφάνειας της διαχείρισης δημόσιο χρήματος.  

 Εδώ και τρεις βδομάδες έχει ολοκληρωθεί η χρονιά και δεν έχει γίνει δημόσια απολογισμό που πήγαν τα χρήματα για το 2013. Απλά λέγονται σαχλαμάρες του τύπου "έκοψα τον κομματικό ομφάλιο λώρο". 
Την ίδια στιγμή βοά όλη η πόλη για το πάρτι με τους απευθείας διαγωνισμούς και οι φάκελοι πάνε για έλεγχο στον εισαγγελέα. 
Τότε όλο αυτό το ανόητο πανηγυρικό κλίμα μοιάζει με θέατρο του παραλόγου...