Latest News

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ιδού η απόφαση του ΟΠΑΝ για την ταξιθεσία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Πολύς λόγος γίνεται με την «πονηρή» ερώτηση που κατέθεσαν από κοινού στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Ιωσήφ Βουράκης και ο Γιώργος Αμανατίδης για τον διαγωνισμό του ΟΠΑΝ σχετικά με την ταξιθεσία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Το «Reportaz Net» παρουσιάζει…

τη σχετική απόφαση που ανάρτησε ο ΟΠΑΝ στη «Διαύγεια» με ημερομηνία 17.10.2013, μόλις πέντε μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του Θεάτρου. 
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΝ, μετά από πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, η ταξιθεσία δόθηκε στην εταιρεία «Ε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» έναντι του ποσού των 46.494 ευρώ. 
Όπως φαίνεται στην απόφαση το ποσόν αυτό αφορά το έτος 2013. Δηλαδή μιλάμε για ένα διάστημα 70 ημερών μέχρι το τέλος του χρόνου. 
Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Ιωσήφ Βουράκης δήλωσε πως αντί να καλύψει η εταιρεία την ταξιθεσία, όπως όφειλε μετά την κατακύρωση του Διαγωνισμού, κλήθηκανεθελοντές για να κάνουν αυτή τη δουλειά! 
Ο Ιωσήφ Βουράκης ζήτησε όλα τα στοιχεία του Διαγωνισμού αλλά και τη λίστα με όλους όσοι μισθοδοτούνται από τον ΟΠΑΝ, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας έχουν σχέση με τον Οργανισμό και συγκεκριμένα εργάζονται στο κολυμβητήριο της Καστέλλας. 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος απάντησε πως η λίστα με τους εργαζόμενους του ΟΠΑΝ θα είναι σύντομα στη διάθεσή του.

 



@ Για να δούμε αν υπάρχει σχέση της συγκεκριμένης εταιρείας με εργαζόμενους του ΟΠΑΝ, κάτι που απαγορεύεται από το νόμο...