Latest News

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ταξίδια στο εξωτερικό για όλα τα βαλάντια!

Αν ψάχνετε ένα όμορφο προορισμό για να περάσετε τις γιορτές στο εξωτερικό και θέλετε να εξοικοιωθείτε με τις τιμές, τότε διαβάζετε το κατάλληλο κείμενο. Και επειδή δεν...
γνωρίζουμε το budjet που διαθέτετε σας παρουσιάζουμε μια ευρεία γκάμα για να επιλέξετε ανάλογα με το πορτοφόλι σας!
Πάντως δεν έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι χριστουγεννιάτικες εκδρομές στο εξωτερικό  κοστίζουν λιγότερο από ένα προορισμό στην Ελλάδα.
Στην αγορά υπάρχουν πακέτα για όλα τα γούστα και βαλάντια. Τα 350-400 ευρώ φαίνεται να είναι ο πήχης που χωρίζει τις εκδρομές που γίνονται οδικώς (πούλμαν) από εκείνες που περιλαμβάνουν μετακινήσεις με αεροπλάνο. 
Ενδεικτικά, κάποιος βρίσκει εκδρομές από 135 ευρώ το άτομο για τη Βουλγαρία και το χιονοδρομικό κέντρο Bansko (τέσσερις μέρες), ενώ 7ήμερες εκδρομές στην Κων/πολη και την Προύσα ξεκινούν από 280 ευρώ. 
Οι τιμές για εκδρομές στη Βουδαπέστη αρχίζουν από 300 ευρώ (πέντε μέρες), ενώ για πακέτα 6 ημερών που συνδυάζουν Βουδαπέστη και Βιέννη (με αεροπλάνο και πούλμαν) το κόστος ξεκινά από 350 ευρώ. 
Οι τιμές για ταξίδια με αεροπλάνο που συνδυάζουν Πράγα με Βιέννη (5 ή 6 μέρες) ξεκινούν από 425 ευρώ, ενώ εκδρομές 6 ημερών που συνδυάζουν Ρώμη, Τοσκάνη και Ούμπρια (με αεροπλάνο) ξεκινούν από 550 ευρώ. 
Οι πενθήμερες εκδρομές που συνδυάζουν Ζυρίχη, Λουκέρνη και Σεν Μόριτζ (με αεροπλάνο) ξεκινούν από 570 ευρώ, ο γύρος της Γαλλίας ξεκινά από 650 ευρώ, ενώ ένα 12ήμερο ταξίδι με πούλμαν στο Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας κοστίζει 750 ευρώ. 
Γι' αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να «ψωνίσουν» από το πάνω ράφι, οι εκδρομές προς Νέα Υόρκη κοστίζουν 1.100-1.400 ευρώ, ενώ για ένα ταξίδι που συνδυάζει Φινλανδία και Λαπωνία θα πρέπει να βγάλετε από τον τραπεζικό σας λογαριασμό 2.000 ευρώ κατά άτομο.

@Εμείς θα επιλέγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη Νέα Υόρκη, εσείς;