Latest News

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

"Μπουρδελότσαρκα" αστυνομικών σε οίκους ανοχής

98908D5B7F22A25499976F2AFB8FF8F5.jpgΣαφάρι ελέγχων σε οίκους ανοχής της Αττικής και του κέντρου της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν χτες με σκοπό τον εντοπισμό θυμάτων ...
εμπορίας ανθρώπων.
Τους ελέγχουςσε 3 οίκους ανοχής διενήργησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, συνελήφθησαν 11 γυναίκες για τα αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβασης της νομοθεσίας που σχετίζεται με τους αλλοδαπούς και τα εκδιδόμενα πρόσωπα.
Για έξι αλλοδαπές θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι σε βάρος μιας αλλοδαπής εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα.
Από την Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βεβαιώθηκε μία παράβαση για την παράνομη απασχόληση μίας γυναίκας, καθώς και κατά περίπτωση διοικητικές φορολογικές παραβάσεις.
Οι συλληφθείσες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
@ Αυτό τώρα λέγεται και υπηρεσιακή μπουρδελότσαρκα...