Latest News

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ειδικός φρουρός έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα

Διπλή τραγωδία σημειώθηκε στο Χαλάνδρι όταν ένας 28χρονος ειδικός φρουρός προκάλεσε τροχαίο με τη μηχανή του με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα. Ολα...
σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους στο Χαλάνδρι, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.  
Ο νεαρός αστυνομικός κατέβαινε με ταχύτητα προς τη λεωφόρο Κηφισίας και η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από ένα σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση. 
Η σύγκρουση ήταν μοιραία. 
Η μηχανή χτύπησε την ηλικιωμένη γυναίκα, την εκσφενδόνισε σε μεγάλη απόσταση και διαμέλισε τα κάτω άκρα της. Ολοι πάγωσαν, ωστόσο κανένας από τους περαστικούς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε. 
Είδαν ξαφνικά τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος είχε υποστή ισχυρότατο σοκ να προχωράει λίγα μέτρα πιο πίσω, να βγάζει όπλο, να το στρέφει εναντίον του και να βάζει τέλος στη ζωή του. 
Ο άτυχος ειδικός φρουρός δεν άντεξε μετά το δυστύχημα και στη θέα της γυναίκας που έπεσε νεκρή από τη μηχανή του. 
Τραγική είναι η περιγραφή που έδωσε μία αυτόπτης μάρτυρας στην Espresso. «Δεν προλάβαμε να δούμε τι συνέβη... 
Το παλικάρι μπήκε στο πάρκινγκ που απέχει τρία μέτρα από το σημείο και αμέσως ακούσαμε τον πυροβολισμό». Οπως είπαν αργότερα γείτονες της άτυχης ηλικιωμένης, η γυναίκα κατέβηκε από το σπίτι της για να αγοράσει ένα γλυκό. Μάλιστα φορούσε ρόμπα και παντόφλες.