Latest News

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκοποι συγκέντρωσαν 3 τόνους τρόφιμα για το πρόγραμμα «ΣτηριΖΩ» στο Δήμο Κορυδαλλού

Οι Πρόσκοποι του 8ου Συστήματος κάλεσαν όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του προγράμματος ΣτηρίΖΩ ...

των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού για δυο Σαββατοκύριακα έξω από super marketsτης πόλης.
Η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στα καταστήματα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 3 τόνοι τρόφιμα!
Η δράση πραγματοποιήθηκε τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα 6-7 και13-14-15 Δεκεμβρίου έξω από τα Supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος στην πλατεία Μέμου και Σκλαβενίτης ΑΕ στα Κανάρια. Στην είσοδο βρισκόταν το 8ο Σύστημα Προσκόπων, καλώντας τους κατοίκους, μαζί με τις αγορές του να προμηθευτούν βασικά είδη, που έχει ανάγκη η Τράπεζα Τροφίμων και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου. 
Τις θερμές του ευχαριστίες για την ολόθερμη στήριξη και την επιτυχημένη προσπάθεια τους, την κοινωνική ευαισθησία και τις πράξεις αλληλεγγύης που οργανώνουν συστηματικά για την ενίσχυση των συμπολιτών μας εξέφρασε στα στελέχη, τα μέλη και τις οικογένειες τους ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Κοινωνικό Μαγειρείο και η δράση Άμεσης Στήριξης Αστέγων και Απόρων αποτελούν τις αιχμές του προγράμματος Στηρί-ΖΩ και λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου.