Latest News

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Στον Άρειο Πάγο τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στις ανακρίτριες Γερμενής, Ηλιόπουλος, ΜπούκουραςΝέος κύκλος ανακρίσεων ξεκινά σήμερα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ενώπιον των ανακριτριών αναμένεται να βρεθούν σήμερα οι τρεις βουλευτές, 
του κόμματος. 
Είναι οι Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος, και Σ. Μπούκουρας οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.
Αναμενόταν να ζητήσουν και να λάβουν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία, αφού πάρουν τα αντίγραφα διαφόρων μαρτυρικών υποθέσεων και απολογιών που πήραν το τελευταίο διάστημα οι εφέτες-ανακριτές Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου (ύστερα από την προφυλάκιση του «πυρηνάρχη» του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή), ώστε να απολογηθούν οι ίδιοι στη συνέχεια για όσα τους καταλογίζονται.
Σημειώνεται ότι, αίτημα για την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών είχαν αποστείλει στη Βουλή οι ανακριτές Διαφθοράς Γεωργουλέας και Παπακώστας, λίγο πριν οριστούν οι εφέτες ανακρίτριες στην υπόθεση, καθώς από μαρτυρικές καταθέσεις προέκυπταν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ρόλο των εν λόγω βουλευτών στη δομή της οργάνωσης.