Latest News

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Εντοργάν (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)

Απόπειρα δολοφονίας κατά ΕρντογάνΣυναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία έπειτα από απόπειρα δολοφονίας κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αντρας ζωσμένος με εκρηκτικά προσπάθησε...
πριν από λίγο να μπει στο γραφείο του Ερντογάν στο πρωθυπουργικό μέγαρο στην οδό Vekaletler Avenue στην Αγκυρα. Ο τούρκος πρωθυπουργός ήταν μέσα στο κτήριο την ώρα εκείνη.



Οι μαρτυρίες από το σημείο είναι συγκλονιστικές. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τον 52χρονο άντρα τη στιγμή που πυροδοτούσε τα εκρηκτικά, αποτρέποντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το μακελειό! Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν λίγο και το όνομα του βομβιστή που είναι Tugrul. B. Η αστυνομία λέει ότι έχει θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση και ότι ο 52χρονος είχε φτιάξει τη βόμβα στο σπίτι του.



Οι άντρες της ασφάλειας του Τούρκου πρωθυπουργού πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άντρας είναι νεκρός, αλλά τώρα τα τηλεοπτικά κανάλια της Τουρκίας μεταδίδουν ότι είναι τραυματισμένος. Οι δρόμοι γύρω από το γραφείο του τούρκου πρωθυπουργού έχουν αποκλειστεί και επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.