Latest News

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τσετσένος μπράβος σκότωσε στο ξύλο τον 28χρονο στην Ομόνοια για λίγα ευρώ (EIKONA)

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ομόνοια ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 28χρονοΟμογενής μπράβος από την Τσετσενία σκότωσε εν ψυχρώ 28χρονο, οποίος είχε έρθει από τον Πύργο και ζήτησε τα δεδουλευμένα της φίλης του!
Tο άγριο έγκλημα έγινε...
το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο στην περιοχή της Ομόνοιας. Όπως αποδείχθηκε ο δολοφόνος του 28χρονου Έλληνα που υπέκυψε σε βαριά τραύματα από ξυλοδαρμό είναι ένας 39χρονος μπράβος που έχει γεννηθεί στο Γκρόζνι της Τσετσενίας ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε κατ' εντολή του  43χρονου ιδιοκτήτη του εστιατορίου. 

Αυτός είναι ο 28χρονος που σκότωσαν στην ΟμόνοιαΟ 28χρονος Έλληνας λογομάχησε αρχικά με τον εστιάτορα επειδή ο τελευταίος αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστούσε σε πρώην εργαζόμενη, φίλη του νεαρού. Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο ομογενή από την Τσετσενία, μπράβο της περιοχής, ο οποίος γρονθοκοπούσε με σφοδρότητα τον νεαρό άνδρα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Κατά πληροφορίες ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλωτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος. 

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο της οδού Γερανίου κοντά στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μια γυναίκα που ήταν παλιότερα υπάλληλος του εστιατορίου πήγε μαζί με δυο φίλους της το απόγευμα της Τρίτης στο κατάστημα για να ζητήσει τα χρήματα που της χρωστούσε ο ιδιοκτήτης.

Την ώρα εκείνη στο κατάστημα βρισκόταν ο 43χρονος διαχειριστής του μαγαζιού που ενημέρωσε τον 39χρονο μπράβο από την Τσετσενία να πάει στο κατάστημα.
Ο 39χρονος λογομάχησε με τον έναν από τους δύο φίλους της γυναίκας και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει. Όταν ο άτυχος 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος μπράβος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι.
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά, είχε χάσει τη ζωή του από τα χτυπήματα.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο (ως ημεδαπός αναφέρεται επισήμως στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας), αλλά και στον 43χρονο διαχειριστή του καταστήματος ο οποίος είναι κι αυτός ημεδαπός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του άτυχου 28χρονου από την Αμαλιάδα της Ηλείας.
Μία ακόμη τραγική πτυχή της δολοφονίας είναι ότι ο άτυχος 28χρονος από την Αμαλιάδα είχε έρθει στην Αθήνα για να φέρει σε νοσοκομείο άρρωστο συγγενικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με το thebest.gr ο 28χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού και είχε έρθει στην Αθήνα επειδή επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του..