Latest News

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Το ξέσπασμα του δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, συντρόφου της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά

Σοκαρισμένος ο σύντροφος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε...

την σύντροφο του.
Η αστυνομία ήταν αυτή που τον ενημέρωσε τότι η Ναταλία Βουτσινά είχε βρεθεί νεκρή μετά από την ομολογία 33χρονου από την Αλβανία ότι τη σκότωσετην Παρασκευή το πρωί. 

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός, δεν του άνοιξε την πόρτα να μιλήσουν. Μπήκε από την πίσω πόρτα που ήταν ανοιχτή κατά τύχη ήταν ξεκλείδωτη, οπλισμένος κοιμότανε και την έσφαξε. Δεν εργαζόταν σε μας, ούτε την ήξερε την κοπέλα. Αυτός είχε εργαστεί για πέντε μέρες εδώ και δυο χρόνια, όταν φτιάχναμε το μαγαζί και τίποτα άλλο, δεν είχαμε καμία σχέση μαζί του».
Ο σύντροφος της 43χρονης, γνωστός δημοσιογράφος της Πάτρας, αποκαλύπτει στο σταρ ότι ο 33χρονος δεν  τους είχε δώσει την παραμικρή αφορμή. Τον γνώριζαν ελάχιστα όπως ισχυρίζεται...
«Μπήκε από την πίσω πόρτα και τη χτύπησε, δεν υπήρχε ούτε συζήτηση, ούτε διαφωνία, ούτε τίποτα και μάλλον πρόκειται περί ψυχοπαθούς και εγώ περιμένω να μου πει η αστυνομία τι έγινε. Δεν άκουσε κανείς κάτι. Πρέπει να έγιναν όλα σε διάστημα ενός λεπτού».
Το έγκλημα έχει συγκλονίσει την Πάτρα η 43χρονη διατηρούσε επιχείρηση στην πόλη και μαζί με τον σύντροφο της με τον όποιο έχουν αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών σήμερα ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στην πόλη.
«Όλη αυτή η ιστορία που γράφτηκε περί αλβανού που ζούσε στην οικογένεια δεν ισχύει. Πιθανότατα να έγινε σύγχυση με έναν φίλο μας αλβανό, ο οποίος όντως είναι πολύ κοντινός μας άνθρωπος και αγαπημένος. Δεν είχαμε καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, καμία!»