Latest News

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ποιος συκοφαντεί ποιον τώρα στον Πειραιά...

Για συκοφαντίες έκανε λόγο ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά με αφορμή τις αποκαλύψεις για το υπερβολικό κόστος των εγκαινίων του...
Δημοτικού Θεάτρου.

Η αντίδραση του δημάρχου θα μπορούσε να θεωρηθεί δικαιολογημένη, αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν ασκούσαν κριτική με βάση την απόφαση του ΟΠΑΝ που είχε δημοσιευτεί στο Διαύγεια. 

(Το ίδιο έκανε και το "Reportaz Net" - μπορεί κι άλλα πειραϊκά blog ή site αν και αυτό δεν είναι σίγουρο. Γιατί τα επισκεπτόμαστε από σπάνια έως καθόλου, μιας και τα δελτία τύπου προτιμάμε να τα διαβάζουμε από τα e-mail)

Πάντως, από την απόφαση του ΟΠΑΝ προέκυπτε ξεκάθαρα ότι οι εκδηλώσεις για την πρεμιέρα θα είναι τριήμερες και θα έχουν συνολικό κόστος περίπου 300.000 ευρώ, ενώ είχαν ανατεθεί απευθείας σε συγκεκριμένο καλλιτέχνη και εταιρεία, λόγω εξειδίκευσης και των πνευματικών δικαιωμάτων.


Έτσι, θα μπορούσε κανείς να έχει εύλογα ερωτήματα για τις διαδικασίες και το κόστος των εκδηλώσεων της πρεμιέρας του Δημοτικού Θεάτρου, όπως τουλάχιστον είχε δημοσιευτεί στο Διαύγεια...


@ Αν αυτή ήταν λάθος κι έγινε ορθή επανάληψη, τότε ποιος συκοφαντεί ποιον...