Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Η ζωή-ποδήλατο με τον Σάββα Αθανασίου...

Την ζωή ποδήλατο φαίνεται πως θέλει να τους κάνει στα Μεθάνα και την Τροιζήνα ο Σάββας Αθανασίου! Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που διοργάνωσε τον πρώτο λαϊκό ποδηλατικό αγώνα από το Διαβολογέφυρο στην Καμμένη Χώρα. Η συμμετοχή των ποδηλατών ήταν μεγάλη...
  καθώς ξεπέρασαν στους 70, όπως γράφει ο ίδιος στο facebook, όπου σημειώνει τα εξής :
Η διαδρομή ξεκίνησε από την πλατεία της Τροιζήνας και ακολούθησε την διαδρομή των 23,2 χιλιομέτρων. Επικεφαλής της πορείας ήταν ο Γιώργος Αμυράς. Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε θέμα ανταγωνισμού και χρόνου, για την ιστορία αναφέρουμε ότι πρώτος τερμάτισε ο μαθητής Θοδωρής Ζώτος. 
Οι ποδηλάτες έκαναν ορισμένες στάσεις. Η πρώτη έγινε στην Πέτρα του Θησέα, η δεύτερη στην Ψήφτα, η τρίτη στην Παναγία στο Στενό, η τέταρτη στο Βαθύ και η πέμπτη στον τερματισμό στην Καμμένη Χώρα.
 Επίσης, ορισμένοι ποδηλάτες ανέβηκαν μέχρι το ηφαίστειο της Καμμένης όπου έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες. 
Το υλικό που συγκεντρώθηκε, όπως είπε ο Γ. Αμυράς, θα χρησιμοποιηθεί για τις προβολές της εκπομπής του. Ως οργανωτές ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και με την ευκαιρία να επαναλάβουμε το αίτημα μας για την διαμόρφωση ποδηλατόδρομων στον Γαλατά, στα Μέθανα και στην Τροιζηνία. Οι ποδηλάτες και οι οργανωτές έδωσαν ραντεβού για του χρόνου όπου η εκκίνηση θα γίνει από την Καμμένη Χώρα και ο τερματισμός στο Διαβολογέφυρο.