Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο με τις κανονικές συντρόφους στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Απίστευτη οδηγία προς τους δημοτικούς συμβούλους έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος εν όψει των επίσημων εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στις... 
22 Οκτωβρίου. 

Όπως είναι φυσικό, τα εγκαίνια είναι μια διοργάνωση που γίνεται για πρώτη φορά και δεν γνωρίζουν ακόμα ποιους θα πρέπει να καλέσουν στην πρεμιέρα. 
Ωστόσο, ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως θα κληθούν όλοι οι πρώην δήμαρχοι που συνέβαλαν στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου, όπως είναι ο Χρήστος Αγραπίδης και ο Παναγιώτης Φασούλας. 
Επίσης, είπε πως οι προσκλήσεις θα είναι για δύο άτομα. Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος θα μπορεί να συνοδεύεται από το έτερον ήμισυ, ξεκαθαρίζοντας πως τους περιμένει όλους να έρθουν με τους "κανονικούς συντρόφους" τους! 
Μια διπλή πρόσκληση θα δοθεί μόνο στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Μπάμπη Τουμπέκη και τη δημοτική σύμβουλο Μελίνα Φύκια, οι οποίοι ως γνωστόν αποτελούν ζευγάρι. 
Από τον κανόνα εξαίρεσε τον εαυτό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ως Δήμαρχος θα πάει με όποια θέλει στην πρεμιέρα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά...

@ Όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ, δήμαρχε!