Latest News

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μαρτυρίες «καίνε» Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό - «Υπήρχε εντολή να φάνε τον Φύσσα»

Καταθέσεις «φωτιά» από τρία νέα πρόσωπα, που έχουν μπει στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων, έχει στα χέρια του ο ανακριτής. Ο ένας από αυτούς μάλιστα...
αποκαλύπτει πως ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος και είχε δοθεί κεντρική εντολή για να τον σκοτώσουν, εμπλέκοντας σε αυτό τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιάννη Λαγό.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, από τα όσα είπαν οι μάρτυρες που κατέθεσαν υπό άκρα μυστικότητα, προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής για δύο βουλευτές, οι οποίοι δεν είναι κατηγορούμενοι στη δικογραφία για την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης», τα οποία θα αξιολογηθούν από τους ανακριτές της υπόθεσης .
Ο «μάρτυρας Γ'», που κατέθεσε ότι ανήκε στο «σκληρό πυρήνα της οργάνωσης καθώς είχε υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος.
«Ξέρω ότι ο Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Υπήρχε κεντρική εντολή από τον Λαγό να τον "φάνε". Αυτό ήταν εν γνώσει του Κασιδιάρη και είχε την έγκριση του Μιχαλολιάκου», φέρεται να κατέθεσε ο συγκεκριμένος μάρτυρας.