Latest News

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Bουλή:Αγιασμός στη σκιά της Χρυσής Αυγής



Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής που δημιούργησαν πρωτοφανείς κοινοβουλευτικά συνθήκες με 6 βουλευτές να διώκονται για κακουργήματα και τρεις από αυτούς να βρίσκονται ήδη προφυλακισμένοι, επηρεάζει την λειτουργία...
της Βουλής. 
Έτσι, καλείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας να πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο αγιασμό στην Ολομέλεια για την έναρξη των  εργασιών της νέας Συνόδου.

Τα μέλη του Προεδρείου γνωρίζουν ότι όλα τα ΜΜΕ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην πτέρυγα της Χ.Α. και πως οποιαδήποτε «θερμή» ενέργεια από κάποιον βουλευτή της ή από τους καλεσμένους της στα θεωρεία θα πλήξει κυρίως το ίδιο το κοινοβούλιο.

Υπό αυτά τα δεδομένα έχει δοθεί αυστηρή εντολή προς την ασφάλεια να διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις εισόδους του Μεγάρου και κυρίως σε εκείνα τα άτομα που φέρουν πρόσκληση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Σε αυστηρούς ελέγχους και από υποχρεωτική εξέταση από τον ειδικό ανιχνευτή μετάλλων και όπλων θα περνούν και οι βουλευτές όπως και οι αστυνομικοί που τους συνοδεύουν.

Εκτός όμως των προληπτικών ελέγχων της φρουράς, σε επιφυλακή θα βρίσκονται και τα μέλη του Προεδρείου για τυχόν θερμό επεισόδιο εντός της Ολομέλειας.