Latest News

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Στην Αθήνα οι σχολικοί φύλακες που περπάτησαν από τη Θεσσαλονίκη

Στην Αθήνα οι σχολικοί φύλακες που περπάτησαν από τη ΘεσσαλονίκηOι σχολικοί φύλακες που κάλυψαν με τα πόδια την απόσταση Θεσσαλονίκη-Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του θεσμού που οδήγησε στη διαθεσιμότητα 2.234 συναδέλφους τους, έφτασαν...


...στην Αττική.
Αυτήν την ώρα, αναμένεται να ξεκινήσουν από τον τύμβο του Μαραθώνα με προορισμό το Ραδιομέγαρο της λεωφόρου Μεσογείων, ενώ για την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η κάθοδός τους στην πλατεία Συντάγματος.
Οι πεζοπόροι έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής στα διόδια των Αφιδνώνόπου συναντήθηκαν με τους σχολικούς φύλακες των Αθηνών.
Σε όλους τους σταθμούς της πορείας τους θα τους υποδέχονται εργαζόμενοι μετά από κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για τη στήριξή τους στα τελευταία χιλιόμετρα της πεζοπορίας τους.
Επίσης, η ΑΔΕΔΥ, καλεί  τους εργαζομένους να πλαισιώσουν τους πεζοπόρους και στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Τρίτης από την Αγία Παρασκευή έως το κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει συγκέντρωση για την υποδοχή τους στις 12.30 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.