Latest News

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ : Γιατί οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν ποτέ περίοδο...

Πλάκα έχει η παρουσίαση των διάφορων πειστηρίων και μη από τα σπίτια των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ιδίως των γυναικών, όπως ανακοινώνονται από...
την Αστυνομία.
Εκτός από κάποια σημαντικά στοιχεία οι διωκτικές αρχές ανακοινώνουν και υπερβολικά πράγματα. Ανάμεσα στα ευρήματα των ερευνών υπάρχουν και ορισμένα που προκαλούν γέλια. 
Για παράδειγμα στο σπίτι της χρυσαυγήτισσας ανθυπαστυνόμου από την Ασφάλεια του Πειραιά βρέθηκε - λέει- μεταξύ άλλων και το υπηρεσιακό της περίστροφο! 
Το περίεργο και επιλήψιμο θα ήταν ίσως αν δεν το έβρισκαν, ενώ μάλλον δεν δικαιολογούν και τον υπερβολικό χαρακτηρισμό για ολόκληρο οπλοστάσιο. 
Στην άλλη περίπτωση με την αποκαλούμενη αγανακτισμένη του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκαν- λέει- μεταξύ άλλων και πλαστά cd! Λες και υπάρχει σπίτι που να μην έχει ένα cd-μαϊμού του Χατζηγιάννη ή του Ρέμου. 
Ένα από τα πιο επιβαρυντικά στοιχεία για κόρη του Μιχαλολιάκου Ουρανία θεωρείται το γεγονός ότι στο σπίτι της βρέθηκε- λέει- μεταξύ άλλων και Laptop! 
Μα καλά υπάρχει περίπτωση να κάνουν κατ' οίκον έρευνα και να μην βρουν κομπιούτερ ακόμα και στο σπίτι του Δένδια; 
Πάντως από την στιγμή που και στις τρεις περιπτώσεις των γυναικών της Χρυσής Αυγής δεν βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους να έχουν σερβιέτες, τότε θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως μάλλον δεν έχουν ποτέ περίοδο...

 @ Μη γελάτε!!! Μια σερβιέτα είναι λιγότερο αποδεικτικό στοιχείο από ένα πλαστό cd ή ένα Laptop;