Latest News

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ποια πρόσωπα έλαμψαν στην πρεμιέρα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ + ΛΕΖΑΝΤΕΣ)


Ήταν- λέμε- σχεδόν όλοι εκεί! 
Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές,πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, αλλά κι εφοπλιστές επιχειρηματίες, συνθέτες ηθοποιοί, συγγενείς και φίλοι έλαμψαν στην επίσημη πρεμιέρα των εγκαινίων- φιέστα του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ...
Εδώ πάμε μόνο δεξιά, μ' ακούς πρόεδρε;

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια έγιναν, επιτέλους, τα επίσημα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αν και η ανακαίνιση είχε ολοκληρωθεί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια!
Κοίτα να μαθαίνεις, αυτό είναι success story Αντωνάκη μου
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία παρέστησαν στα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου, δίνοντας μόνο ένα εκατομμύριο ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό!


" Το θέλω πρώτο θέμα στο δελτίο των 8 του ΑΝΤ1"

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του ομίλου ΑΝΤ1 Μίνωας Κυριακού με τη σύζυγό του ηθοποιό Μαρί Κωνσταντάτου ήταν από τους επίσημους προσκεκλημένους στα εγκαίνια του ανακαινισμένου θεάτρου.



" Έχω φάει ένα κράξιμο τόσο με το συμπάθιο, Τίγρη μου"
Ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε χορηγία 50.000 ευρώ, προκαλώντας την οργή του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Άκου σύντροφε,  να πεις στην Ελπίδα να με στηρίξει την δεύτερη Κυριακή"
Ο νέος γενικός γραμματέας Δημήτρης Κουτσούμπας κατέβηκε στο λιμάνι για τα εγκαίνια του Θεάτρου, συνοδευόμενος από την Ελπίδα Παντελάκη, που δεν έκρυβε τη χαρά της...


"Τυχερούλη, την γλίτωσες πάλι, δεν έδωσες ούτε ένα ευρώ"
Ο πειραιώτης υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προσήλθε χαμογελαστός στα εγκαίνια, δείχνοντας πως δεν στεναχωρήθηκε που τελικά δεν υλοποιήθηκε η προγραμματική σύμβαση για την επαναλειτουργία του θεάτρου...


Όλγα, να φέρεις πολλούς τουρίστες να με ψηφίσουν το 2014 ...

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, χωρίς όμως να συνοδεύεται από τους εκατομμύρια τουρίστες! 




@ Οι φανταστικές φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ Grigori και οι φανταστικές λεζάντες του Reportaz Net...