Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Για ένα βεσπάκι και ένα καφάσι μπύρες...


Χαμός φαίνεται να έχει γίνει με το κουίζ για το βεσπάκι του Βασίλη Γκιτάκου. Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο facebook, ενώ λάβαμε και αρκετά μηνύματα για τις...
α-απίθανες απαντήσεις. 
Οι περισσότερες απαντήσεις - προφανώς από "κολλητούς" του Β. Γκιτάκου- ήταν στην επιλογή Δ ("Όλοι οι καλοί χωράνε σ' ένα βεσπάκι με ένα καφάσι μπύρες"), αποδεικνύοντας πως τελικά αρκεί να έχεις φίλους που σ' αγαπάνε κι έχουν χιούμορ.

Ένας φίλος αναγνώστης δεν πίστευε στα μάτια του και ρωτούσε αν το βεσπάκι είναι σίγουρα του Μπίλυ, αλλά αυτό για να πούμε την αλήθεια δεν το γνωρίζουμε...

Η πιο "προχώ" απάντηση ήταν εκείνη ενός φίλου που επέλεξε την Α, αφού ο μπαγάσας πρόσεξε ότι ήταν η μοναδική με ερωτηματικό, λέγοντας πως το βεσπάκι δεν χωράει ούτε τον ίδιο και το έχει μόνο για να μεταφέρει το καφάσι με τις μπύρες για να κερνάει τους συντρόφους, όταν διψάνε στις συγκεντρώσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας! 

Ένας άλλος το χόντρυνε ακόμη περισσότερο, καθώς δήλωσε δημόσια και κατ' συνέπεια δεσμεύτηκε ότι προσφέρει ένα ακόμη καφάσι με μπύρες!
 (Δεκτή η χορηγία, αρκεί να είναι παγωμένες, σύντροφε!) 

 Η πιο "large" αντίδραση -εκτός συναγωνισμού- ήταν ενός άλλου φίλου χορηγού που προσφέρθηκε να βάλει και τους μεζέδες, γιατί ξεροσφύρι δεν λέει! 

Τέλος πάντως, νικητής στο κουίζ δεν είναι ένας, άλλα όλοι όσοι πήραν μέρος στην πλάκα με τον Μπίλυ...

 @ Τώρα δεν ξέρω πως όλοι μαζί θα μαζευτούμε, για να πάτε στην Αλύπα!!! 
Κι όλα αυτά για ένα βεσπάκι κι ένα καφάσι μπύρες...