Latest News

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαρθρώθηκε η Χρυσή Αυγή ! -Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός                                                  Ραγδαίες και απρόβλεπτες εξέλιξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας προκαλεί η επιχείρηση- σκούπα με κωδικό "Χρυσή Αυγή".  Για πρώτη φορά από το 1974 και μετά γίνονται συλλήψεις αρχηγού κόμματος και βουλευτών χωρίς άρση της ασυλίας τους και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έχει και την ευθύνη για ...
τις έρευνες. 

 Ήδη έχουν συλληφθείτα ξημερώματα του Σαββάτου ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, καθώς και ο «πυρηνάρχης» της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ στη Νίκαια Κώστας Πατέλης, ο οποίος συνομίλησε με τον καθ' ομολογίαν του ιδίου δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γ.Ρουπακιά, πριν και μετά τη δολοφονική ενέργεια.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος παραδόθηκε στην ΓΑΔΑ λέγοντας στον φρουρό «πες στους Κλουζό ότι ήρθαν σε λάθος διεύθυνση. Μετακόμισα». Στην συνέχεια κατέβηκαν στην είσοδο οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής και του πέρασαν χειροπέδες.

Όλοι οι υπόλοιποι συνελήφθησαν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για τους βουλευτές Χρήστο Παππά και Νίκο Μίχο.

Συνολικά έχουν εκδοθεί 38 εντάλματα σύλληψης βουλευτών και μελών της ΧΑ.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που έχει αναλάβει την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Στην συνέχεια θα οδηγηθούν σε ανακριτή.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.