Latest News

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Γιατί φοβάται τους δημοσιογράφους ο Μιχαλολιάκος...

http://www.pireasnet.gr/Portals/0/files/2012/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%91%20%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20(%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%202)/IMG_3227.JPGΕδώ και σχεδόν δέκα μήνες έχει να καλέσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου και κατ' συνέπεια να ενημερώσει...τους πολίτες. 

Ο λόγος για τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος αποφεύγει για ανεξήγητους λόγους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το πειραϊκό ρεπορτάζ. Η τελευταία συνάντηση με τους δημοσιογράφους έγινε -αν δεν κάνουμε λάθος- τον περασμένο Νοέμβριο για τους Βαλκανικούς Πολέμους!
Βέβαια ο δήμαρχος μπορεί απλά να μην είχε τίποτα σημαντικό ν' ανακοινώσει για να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους πειραϊκούς συντάκτες. 
Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν διαρροές από την Κοραή ότι συναντήθηκε πέντε-έξι φορές με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο τελευταίος υποτίθεται σύμφωνα με τα μπλε και μη  παπαπαγαλάκια στο λιμάνι ότι στο μιλητό έδωσε λύσεις σε προβλήματα που απασχολούσαν επί δεκαετίες τους κατοίκους της πόλης. 
Την ίδια τακτική της σιωπής απέναντι στους δημοιογράφους ακολούθησε ο κατ' άλλα λαλίστατος δήμαρχος και όταν προέκυψαν κι άλλα σημαντικά θέματα (Δημοτικό Θέατρο, Δηλαβέρη, Διαγωνισμός 5 ακινήτων Διαχειριστικός Έλεγχος στα Οικονομικά του Δήμου Πειραιά κα.)
Φυσικά το επικοινωνιακό κενό του δημάρχου δεν καλύπτεται με τους μονολόγους του στο "Κανάλι 1"...
@ Γιατί άραγε φοβάται τους δημοσιογράφους ο Μιχαλολιάκος;