Latest News

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Πάνω από 75.000 τουρίστες σε 3 μέρες στον Πειραιά!






Νέα μεγάλη επιτυχία με αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών σημείωσε η δημοτική αρχή Πειραιά στην απίστευτη τιτανοτεράστια προσπάθεια για την προσέλκυση τουριστών...


στην πόλη. 
Σύμφωνα με τα στοιχεία, αλλά και τις προβλέψεις αρμοδίων παραγόντων από φορείς της πόλης, το τριήμερο αναμένεται αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά.
Συνολικά υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 75.000 όσοι περάσουν από το λιμάνι μέσα στο επόμενο τριήμερο για να ταξιδέψουν στα νησιά ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου!

Ειδικότερα, για την Τρίτη, από τον Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί 17 δρομολόγια αναχώρησης, 23 για τον Αργοσαρωνικό.
Την Τετάρτη, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, έχουν προγραμματιστεί 19 αναχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά, 15 από τον Αργοσαρωνικό.
Τον Δεκαπενταύγουστο θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά 17 πλοία, 15 για τον Αργοσαρωνικό.

Τοπικοί παράγοντες της πλάκας ενημερώνουν τους αγαπητούς επισκέπτες πως οι υπηρεσίες του Δήμου είναι σε επιφυλακή... διακοπών, ενώ  θυμίζουν πως μπορούν να παρκάρουν ελεύθερα στους δρόμους της πόλης λόγω της κατάργησης της Δημοτικής Αστυνομίας.
Τέλος θέλουν να ευχαριστήσουμε τους εκλεκτούς τουρίστες που προτίμησαν να περάσουν από την πόλη και να ενισχύσουν την τοπική αγορά, αγοράζοντας εφημερίδες, τσιγάρα και μπουκαλάκια με νερό από τα περίπτερα στο λιμάνι. 
Αυτοί τουλάχιστον άφησαν κανένα ευρώ γιατί οι άλλοι 15.000 τουρίστες της κρουαζιέρας την περασμένη βδομάδα ( σ.σ. εκδόθηκε πανηγυρικό δελτίο τύπου από το Δήμο) δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν τίποτα πριν μπουν στα πούλμαν για να πάνε στην Ακρόπολη...
@ Άντε βουλιάξατε πάλι το λιμάνι του Πειραιά, γατάκια...