Latest News

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Το "Reportaz Net" γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του! {ΒΙΝΤΕΟ}

Το "Reportaz Net" έκλεισε τέσσερα χρόνια ζωής! 
Ήταν τέλη Ιουλίου του 2009, όταν βγήκε στον "αέρα" η πρώτη ανάρτηση, κάνοντας διακοπές σε κάποιο νησί.
Από τότε πέρασαν τέσσερα χρόνια κι έχουν αλλάξει σχεδόν...
τα πάντα! 
Τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στο λιμάνι.
Το blog όμως παραμένει εδώ και κλείνει το μάτι σ' όσους μπαίνουν και το διαβάζουν καθημερινά. Χαμογελάει με όσους κάνουν πως ξέρουν ποιος ή ποιοι είναι πίσω από το "Reportaz Net". Απλά αναμασούν αμήχανα φάλτσες πληροφορίες και εκτίθονται, αναμεταδίδοντας διάφορες "παπαριές" που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και πολύ περισσότερο με το blog.
 Ο λόγος που δεν απαντάμε είναι γιατί βαριόμαστε ν' ασχολούμαστε με σαλχαμάρες, αν και καμιά φορά αποτελούν έμπνευση για να κάνουμε πλάκα και να περάσει η ώρα. Εκείνοι που πρέπει ν' ανησυχούν περισσότερο, είναι όσοι πέρνουν στα σοβαρά το παραμύθι τους ή όσους εμπλέκουν με την βλακεία τους.

Πάντως χαιρόμαστε που κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και παραμιλάνε με το "Reportaz Net", ενώ τους υποσχόμαστε κι άλλα... ξενύχτια!
 Χαιρόμαστε επίσης γιατί το blog ήταν αιτία ν' αποκτήσουμε νέους φίλους-αναγνώστες. Αυτούς που μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά μας θεωρούν δικούς τους ανθρώπους.  Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για τα μηνύματά τους και για τα καλά τους λόγια και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους κρατάμε παρέα για πολύ καιρό...

Με την ευκαιρία να πούμε για μια ακόμη φορά ότι όσοι θεωρούν ότι τους ενοχλούν κάποιες αναρτήσεις ή έχουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με το blog, τότε μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση: reportaznet@yahoo.com

@Αντε βρε και του χρόνου!