Latest News

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ποιοι απουσίαζαν από τη συναυλία στη Φρεαττύδα

Γύρισαν την πλάτη και δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά που διοργάνωσε τη δωρεάν συναυλία στην πλαζ της Φρεαττύδας. 
Ο λόγος για την πλειοψηφία των...
 δημοτικών συμβούλων!

Η μεγαλύτερη απουσία ήταν του δημάρχου, αλλά αυτή είναι δικαιολογημένη λόγω της προγραμματισμένης εκδρομής στη Μασσαλία. 
(Εκτός κι αν κάνουμε λάθος γιατί περιλαμβάνουν δήλωση του στο επίσημο δελτίο Τύπου του Δήμου)!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: 
"ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Ξυπολιάς, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κ. Λαουλάκου, Κοινοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος Πειραιωτών".

Δηλαδή, εκτός από τον αναπληρωτή δήμαρχο που έκανε και σύντομο χαιρετισμό-sms 19 λέξεων στο δελτίο Τύπου!- ήταν ο πρόεδρος, ο γραμματέας και η Κορίνα (αλήθεια που έχει χαθεί αυτό το κορίτσι;)

Για τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει την απουσία τους για ευνόητους λόγους. 
Ωστόσο, απουσίαζαν αδικαιολογήτως οι περισσότεροι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που αγνόησαν το κάλεσμα της δημοτικής αρχής. 
Προφανώς, είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν το βράδυ της Κυριακής κι απουσίαζαν από τη δωρεάν συναυλία του Δήμου Πειραιά στη Φρεαττύδα, εκτός κι αν ήθελαν να πληρώσουν για ν' ακούσουν τον Ζωϊδάκη ή αποφεύγουν την πολυκοσμία...

@ Βέβαια μπορεί να μην χώραγαν τα ονόματά τους στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Πειραιά και να περιλαμβάνονται στο "πλήθος Πειραιωτών".