Latest News

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η επιβεβαίωση της πλάκας για το γιαπί της Ραλλείου

Ο καθένας μπορεί να έχει ανάγκη την επιβεβαίωση. Αυτό είναι ανθρώπινο. Αρκεί να μην το παρακάνει βέβαια. Γιατί τότε η υπερβολική "επιβεβαίωση"μπορεί να έχει...

και πλάκα!

Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως κάποιοι πανηγυρίζουν, επειδή -λέει- επιβεβαιώθηκαν για τα γραφόμενά τους από τις 13 Ιουνίου για την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε κατεδάφιση του γιαπιού της Ραλλείου. 
Μια λεπτομέρεια χωρίς ιδιαίτερη σημασία:
Το "Reportaz Net" είχε γράψει σχετικά δύο μέρες νωρίτερα 11 Ιουνίου, ενώ δημοσιοποίησε αποκαλυπτικό βίντεο με τη Σαμφώ Νοταρά!
ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ

Η δήθεν "επιβεβαίωση" φέρεται να προέρχεται από διαρροές μετά τη "μυστική" συνάντηση του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Στην κουβέντα ο υπουργός φέρεται να υποσχέθηκε ότι εξετάσει το ενδεχόμενο της κατεδάφισης του γιαπιού της Ραλλείου. (Δηλαδή, φέξε μου και γλίστρισα, που λένε και στο μεγάλο λιμάνι)

 Απλώς θυμίζουμε πως το κτίριο- φάντασμα στο κέντρο του Πειραιά είναι ένα από τα πέντε ακίνητα που περιλαμβάνονται στον πολυδιαφημισμένο διεθνή διαγωνισμό του Δήμου Πειραιά, προκειμένου να αξιοποιηθούν ή να ξεπουληθούν κατά άλλους, σε ιδιώτες. 
Τώρα φαίνεται ότι έχουν πάρει πλέον απόφαση ότι δεν πρόκειται να βρεθεί κανείς ενδιαφερόμενος επενδυτής και ψάχνουν να βρουν άλλο επικοινωνιακό τρυκ για  ν' επιδείξουν κάποιο έργο της δημοτικής αρχής, με φόντο τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

@ Είναι η επιβεβαίωση της πλάκας της κατεδάφισης της Ραλλείου με τη Σαπφώ Νοτάρα! Για γέλια...