Latest News

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgBG3ZNyp29cXO0ajvSar2CEnYKm81ONl6QslHKtYRDSQB9oCi9yb37x0FFCTXcgkEf4d0fKz2Rliop8q-mHIc6_f-cQT8WaBv6w9oUTx3FgsbhbCxNa1PephaCdVDphsVE7a5fL1wHYEPc/s150/computer-recovery+%25282%2529.jpgΑν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί δεν φιλοξενήσαν τις απόψεις ορισμένων παρατάξεων για το θέμα των εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η εξήγηση είναι...
πολύ απλή: 

Είτε δεν λάβαμε ποτέ e-mail είτε τα έστειλαν με καθυστέρηση - μια μέρα αργότερα- σε σχέση με τα άλλα blog/site! 
Έτσι, δεν είχε κανένα νόημα η δημοσίευσή τους, παρά το γεγονός ότι δεν διαφωνούσαμε με τα λεγόμενα τους, αν και το θέμα καλύφθηκε από τις δικές απόψεις.
Πάντως δεν κατανοούμε πως είναι δυνατόν να μην κάνουν το αυτονόητο να στέλνουν ταυτόχρονα e-mail, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα...
Φυσικά κάτι τέτοιο  δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει - και μάλλον ούτε τελευταία- αλλά πιστεύουμε πως  καιρός είναι να σταματήσει αυτή η ιστορία. 
Δηλαδή, όσοι θέλουν να προβάλλονται παντού οι απόψεις τότε, τότε δεν μπορούν να στέλνουν επιλεκτικά ή κατά προτεραιότητα τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου σε ορισμένα μέσα, επειδή ίσως τα θεωρούν πιο φιλικά. 
Να ξακαθαρίσουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι όσοι θέλουν να μας ενημερώνουν τότε μπορούν να στέλνουν τις θέσεις τους στο e-mail reportaznet@yahoo.com, χωρίς να σημαίνει ότι θα δημοσιεύονται αυτούσια ή χωρίς σχόλια. 
Αλλωστε, όπως είναι γνωστό, το "REPORTAZ NET" είναι blog άποψης και όχι ειδησιογραφικό site.
@ Για όσους δεν θέλουν να μας ενημερώνουν τους λέμε πως δεν πειράζει βρε καλή καρδιά...
Αυτά γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους!