Latest News

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ποιο είναι το γαλάζιο "βαθύ λαρύγγι" που διέρρευσε το έγγραφο-φωτιά για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

http://www.pireasnet.gr/Portals/0/files/2012/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%91%20%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20(%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F3)/IMG_0180.JPG Αυτό είναι ένα πράγμα που ίσως θα έπρεπε να ψάξει λιγάκι ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Μιλάμε για το έγγραφο- φωτιά του υπουργείου Οικονομικών που έκαψε τα σχέδια της δημοτικής αρχής για το Δημοτικό Θέατρο...
του Πειραιά. 
Με το έγγραφο ζητείται νέα οικονομοτεχνική μελέτη για να εγκριθεί η χρηματοδότηση του ανακινισμένου θεάτρου, καίγοντας την πρόταση του Δήμου για το ύψος της δαπάνης (σχεδόν τα 3/4 αφορούν στη μισθοδοσία υπαλλήλων!), τα ποσά για προβολή και δημοσιότητα (321.000 ευρώ τον χρόνο!) και την εκτίμηση για τα έσοδα του Δημοτικού Θεάτρου (μέσα στην πενταετία θα πρέπει να βγάζει τα έξοδα του!). 
Το "κουρελόχαρτο", όπως το χαρακτήρισε ο δήμαρχος, βρέθηκε στα χέρια συμβούλων της αντιπολίτευσης στη μονοθεματική συνεδρίαση για το Δημοτικό Θέατρο, ενώ διέρρευσε και σε δημοσιογράφους.
Η αποκάλυψη του εγγράφου φαίνεται να αιφνιδίασε τη διοίκηση του Δήμου που είχε προσπαθήσει να το κρατήσει κρυφό για ευνόητους λόγους. 
Οι πηγές διαρροής μπορεί να είναι πολλές και διάφορες. Ωστόσο μια πηγή προέλευσης του εγγράφου έχει εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς  είναι χρώματος γαλάζιου...
@ Και ο νοών νοείτω, δημαρχούκο