Latest News

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Περιμένοντας τον "οργασμό" επενδύσεων στο λιμάνι

Είναι να απορεί κανείς πως την επόμενη μέρα της ορκομωσίας της νέας κυβέρνησης γίνεται τέτοιος "οργασμός" με τις επενδύσεις που (δεν) έρχονται...
στην Ελλάδα. Δεν πρόλαβε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και γέμισαν τα κανάλια από «επιτυχίες» του Σαμαρά. Νέος προβλήτας της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, ο αγωγός TAP που θα περνάει από την Ελλάδα, 17 εκατομμύρια τουρίστες και άπειρες προτάσεις για επενδύσεις. Αν και νέες θέσεις εργασίας, δεν βλέπουμε ούτε με το κυάλι στην αποικία
 Πάντως είναι εντυπωσιακό πως -εντελώς συμπτωματικά- η Ελλάδα πήρε μπροστά και αναπτύσσεται ταχύτατα, αμέσως μόλις βγήκε από την κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ. 
Αν μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ η Ελλάδα γνωρίζει τέτοια ανάπτυξη, φανταστείτε πόσο καλύτερα θα πάει η Ελλάδα αν βγει από την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 4% του Βενιζέλου. Τότε με μονογαμική κυβέρνηση ποιος πιάνει τα στρουφάκια! 
@ Στις επενδύσεις δεν περιλαμβάνονται τα λουκέτα σε ΕΡΤ και Καστέλη, όπου από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν περίπου 4.000 θέσεις εργασίας. 
Ε, αυτές ήταν μεταρρυθμίσεις...