Latest News

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το μήνυμα του Νικολάου Αμοργιανού



Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά σ' όσους τον πολεμούν με συντροφικά χτυπήματα κάτω από τη μέση για ψηφοθηρικούς λόγους, στέλνει ο αντιδήμαρχος...
Νικόλαος Αμοργιανός, ο οποίος σημειώνει: 
 "Kαλοί μου φίλοι*,
Ενημερώνω πως δεν θα καμφθώ από τυχόν παρεμβάσεις και παρενοχλήσεις κανενός για όποιες δηλώσεις μου αφορούν τα πιστεύω μου και τις αξίες μου. Στέκομαι στα τηλεφωνήματα που εδέχθην για τον πατριωτικό και ευσεβή λόγο και που θεωρώ πως δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο θάρρος για να εκφράσεις τις στοιχειώδεις αξίες που έχει λάβει από το περιβάλλον σου και την ίδια τη ζωή. Είμαι ευτυχής που δεν είμαι πολιτικός γιατί έτσι είμαι ελεύθερος να ομιλώ όσο θέλω και όπως θέλω. Όποιος τολμά ας μπει "μπροστά" και ας βάλει φρένο. Το κόστος είναι πολύ μικρό μπροστά στα ιδανικά και τα πιστεύω μας, πόσο μάλλον σε μία εποχή που όλοι διψούμε για αλήθεια, δικαιοσύνη και θάρρος! Σας ευχαριστώ και σας παραθέτω το ακριβές σχόλιό μου στην τελευταία ανάρτησή μου στο facebook.

Ταυτόχρονα, o ίδιος διευκρινίζει τα εξής : "Αυτός ο οποίος έχει μάθει στη ζωή του να πορεύεται με αξίες και ιδανικά, με πίστη για αυτά που πρεσβεύει, και αφοσίωση στο Έθνος και στην Εκκλησία, δεν κάμπτεται από απειλές και παρεμβάσεις κανενός. Αντιθέτως ευχαριστώ τους δεκάδες πολίτες που έσπευσαν να στηρίξουν και να επιβραβεύσουν κάτι το οποίο το θεωρώ αυτονόητο, δηλαδή, την επιτακτική ανάγκη για Αλήθεια. Μία αλήθεια που δεν ακούμε συχνά και που δεν χρειάζεται ιδιαίτερο θάρρος σε καμία εποχή. Οι παρενοχλήσεις ή ακόμα ενδεχομένως και οι απειλές, δεν θα κάμψουν κανέναν που θέλει να υπερασπίζεται την Αλήθεια. Και η αλήθεια είμαι μόνο μία. Πως όσα χρόνια και να περάσουν, όσοι πόλεμοι και σκλαβιά να βιώσει ο Έλληνας, πάντοτε θα είναι ο νικητής της ζωής, των ιδανικών και αξιών αυτού του ταλαίπωρου τόπου. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που δεν είμαι πολιτικός και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο νιώθω ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να Ομιλώ! Δηλώνω λοιπόν πως η ελευθερία του λόγου είναι υπέρτατο αγαθό, αλλά ακόμα και σε διαφορετικό καθεστώς ή συνθήκες, η Αλήθεια και ο Λόγος θα ήταν ακόμη πιο σκληροί, πιο αμείλικτοι. Όσοι ανιστόρητοι και δοτοί "περάσουν" στην ελληνική ιστορία και πραγματικότητα, θα πρέπει να ξέρουν πως η μοίρα του Έθνους και της Πίστεώς μας είναι μία. Να ΖΕΙ και να ΦΩΤΙΖΕΙ ανά τους ΑΙΩΝΕΣ τον Παγκόσμιο Πολιτισμό, την Ιστορία και τα Έθνη της γης".

@ Φαντάζομαι, η προσφώνηση περιλαμβάνει και τα μέλη του φαν κλαμπ "Λατρεύουμε Αντιδήμαρχο Νικόλαο Αμοργιανό..."