Latest News

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ο Ολυμπιακός "έκλεψε" το κύπελο από τον Αστέρα- Επεισοδιακός τελικός στο ΟΑΚΑ


http://www.redplanet.gr/podosfairo/article2237629.ece/BINARY/original/osfp.jpgΈνας κακός και λίγος Ολυμπιακός κατάφερε να "κλέψει" το Κύπελο Ελλάδος από τον ανώτερο Αστέρα Τρίπολης, αφού εκμεταλλεύτηκε τα δώρα του διαιτητή του τελικό...
στο ΟΑΚΑ. 
Το τελικό σκορ 3-1 δεν αντικατροπίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του τελικού. Οι ερυθρόλευκοι ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Παίζοντας συνεχώς με αντεπιθέσεις οι πρωταθλητές Ελλάδος έχασαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

Ο Αστέρας προηγήθηκε  νωρίς πριν συμπκηρωθεί στο πρώτο τέταρτο του τελικού. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του α' ημοχρόνου στη μοναδική φάση που πάτησε στην περιοχή της ομάδας της Τρίπολης. 
Στο β' ημίχρονο ενώ περίμενε κανείς οι ερυθρόλευκοι ν' ανεβάσουν απόδοση, οι παίκτες του Αστέρα συνέχισαν είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.
Τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλε ο διαιτήτης, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του αγώνα. Καθοριστική ήταν η φάση με το Μανιάτη που απέκρουσε με το χέρι τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέλματος. Ο διαιτητής δεν είδε (;)  και δεν σφύριξε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι και την αποβολή του ερυθρόλευκου αμυντικού.  
Έτσι ο τελικός πήγε στην παράταση. Εκεί, σε μια ανύπτοπτη φάση ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1 με τον Τζιμπουρ. Τρία λεπτά πριν από το τέλος της παρατάσης ο διαιτητής δεν έδωσε πάλι πέναλτι υπέρ του Αστέρα, ενώ στην επόμενη φάση είδε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, το οποίο ίσως δεν θα έδινε ούτε ο Μαρινάκης!
Ακολούθησαν επεισόδια κι αποβολές ενώ λίγα λεπτά αργότερα έγινε η απονομή του Κυπέλου στον Ολυμπιακό που έκανε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το νταμπλ.
@ Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να πανηγυρίζει και καλύτερα να κοιτάξει να φτιάξει ομάδα, γιατί δεν έχει, πρόεδρε...