Latest News

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Πειραιάς και η Ναυτιλία αποχαιρετούν την Πόπη Χασιώτη

Τη θλίψη τους για την απώλεια της δημοσιογράφου Πόπης Χασιώτη εξέφρασαν ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο...


υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης και ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης.  

Στην δήλωσή του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τονίζει:

«Η Καλλιόπη Χασιώτη υπήρξε μια άξια δημοσιογράφος και μια αγωνίστρια της ζωής. Υπηρέτησε για χρόνια το πειραϊκό ρεπορτάζ και τη δημοσιογραφία, με δυναμισμό, ήθος, πάθος και σεβασμό στις αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. 
Στους δικούς της, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης επισημαίνει:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό της δημοσιογράφου και συντάκτριας του Ναυτιλιακού ρεπορτάζ, Καλλιόπης Χασιώτη. Μία εξαίρετη επαγγελματίας, η οποία με το ζήλο και την αφοσίωσή της, τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα και τον κόσμο της Ναυτιλίας. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης δήλωσε:

«Η απώλεια της αγαπητής συναδέλφου Πόπης Χασιώτη είναι πολυσήμαντη για τη μαχόμενη δημοσιογραφία, αλλά και τη δημοσιογραφική οικογένεια του Πειραιά. 
Η Πόπη Χασιώτη υπηρέτησε τη δημοσιογραφία ως μαχόμενη ρεπόρτερ και έδωσε πολλά στον Πειραιά και το πρώτο λιμάνι, υπηρετώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα με αξιοπρέπεια, αντικειμενικότητα και σεβασμό στην είδηση και την πολύπλευρη ενημέρωση του πολίτη. Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος, τον ακέραιο χαρακτήρα και την προσφορά της στη δημοσιογραφία, σε μια εποχή που αυτή αναζητά ένα νέο δρόμο επιστροφής στον πραγματικό της ρόλο».