Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σκότωσαν πατέρα δύο παιδιών στο Κερατσίνι

Του πήραν τη ζωή αντί για τα λεφτά κι άφησαν ορφανά δύο αγγελούδια. Συγκλονίζει η δολοφονία του 47χρονου ιχθυοπώλη, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, στην Ευγένεια... 

 στο Κερατσίνι. 

Το θύμα ήταν ένας οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη γειτονιά, αλλά και στην Ιχθυόσκαλα.

 " Ο δράστες γνώριζαν ότι είχε χρήματα. Του επιτέθηκαν, για να τον ληστέψουν. Τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν τα λεφτά που πρόλαβε να πετάξει σε άλλο σημείο..." λένε  οι γείτονες και κάνουν λόγο για ένα παλικάρι "σχεδόν δύο μέτρα" που δύσκολα θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει μόνο ένα άτομο.

Το έγκλημα έγινε στις 4.20 τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην οδό Τραπεζούντος στο Κερατσίνι. Εκείνη την ώρα ο 47χρονος ξεκίνησε να πάει για την ιχθυόσκαλα. Διατηρούσε ιχθυοπωλείο στον Κορυδαλλό και πήγαινε να πάρει εμπόρευμα.

Όμως, ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 47χρονος, παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών ηλικίας 9 και 4 ετών, είχε μαζί του 2.000-2.500€. Όταν του επιτέθηκαν, εκείνος αντέδρασε. Και οι ληστές ή ο ληστής δε δίστασε να τον μαχαιρώσουν στο στήθος. 

Το θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές του άκουσαν η γυναίκα του και η μητέρα του, αλλά και γείτονες. Τον είδαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο. 
Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έφυγαν χωρίς να πάρουν τα χρήματα και αναζητούν από την Ασφάλεια...