Latest News

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σάλος στα Ρωσικά Μ.Μ.Ε για τον 11χρονο -Επίσκεψη Λυκουρέντζου στο Παίδων

Πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό θα προκαλέσει η υπόθεση του αγοριού από τη Ρωσία.Η είδηση της τραγικής είδησης του μαχαιρώματος του 11χρονου σε ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου έχει...


προκαλέσει σάλο στη Ρωσία. 
Δημοσιογράφοι παρουσιάζουν από νωρίς το θέμα, το οποίο παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αν αναλογιστούμε πως το μεγάλο μέρος των επισκεπτών της χώρας μας φέτος είναι από τη Ρωσία. 
Μάλιστα αύριο το πρωί οπότε και ο 20χρονος Ολλανδός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και τηλεοπτικά συνεργεία από τη Ρωσία, για να μεταδώσουν την είδηση στη χώρα τους. 
Από την άλλη η Ελληνική πλευρά κάνει ότι είναι δυνατόν για να ελαττώσει το κόστος του γεγονότος σε τουριστικό επίπεδο, αφού καταρχήν η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε την υπόθεση σε πολύ σύντομο χρόνο και από την άλλη μέσα από εγχώριους φορείς όπως οι Ξενοδόχοι της χώρας, καταβάλουν όλα τα έξοδα της οικογένειες για να βρίσκεται δίπλα στο παιδί. 
Εξάλλου στο πλαίσιο αυτό, το παιδί θα επισκεφθεί στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται στην Αθήνα - στο ''Παίδων Αγλαΐα Κυριακού'' - ο Υπουργός Υγείας Ανδρ. Λυκουρέντζος.