Latest News

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Να παραιτηθούν ή να διαγραφούν οι αντιδήμαρχοι της πλάκας

http://www.epoli.gr/content/data/multimedia/images/Mixaloliakos_Vas_Dhm_Peiraia-1998x1882-913_655.JPGΜείζον θέμα δημιουργείται προσωπικά για τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο από το γεγονός ότι νυν και πρώην αντιδήμαρχος δηλώνουν πως έκαναν φάρσα στο...Δήμο Πειραιά.


Οι δύο αιρετοί του συνδυασμού "Μας ενώνει ο Πειραιάς" στον οποίο ηγείται ο δήμαρχος, παραδέχονται δημόσια πως έκαναν πλάκα στον ίδιο! 

Έτσι, ήθελαν προφανώς να τον ευχαριστήσουν που τους τίμησε με αντιδημαρχίες, αλλά και που τους πήρε  μαζί στο συνδυασμό κι έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι. (σ.σ. Πριν δεν τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός του κτιρίου της πλατείας Κοραή).

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει στα χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στελέχη δημοτικής παράταξης να παραδέχονται δημόσια ότι έκαναν τη "φάρσα του μήνα στο Δήμο Πειραιά" (που είναι εκλεμένοι) και να παραμένουν στις θέσεις τους. 

Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβαίνουν, αν υπάρχει έστω κι ένα ίχνος σοβαρότητας στη δημοτική αρχή Πειραιά. Το κακό είναι όμως ότι συνέβησαν και ο δήμαρχος οφείλει άμεσα να πράξει τα δέοντα: 
Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

@Γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι μετά από τόσα χρόνια στην πολιτική να υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει από την ιστορία αυτή ότι ήταν δήμαρχος της πλάκας...