Latest News

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Όταν η Ζωή Ρούσσου θυμήθηκε τη Ρούλα Κορομηλά...

Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί τι σχέση μπορεί να έχει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ζωή Ρούσσου με την γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορoμηλά. 
Αν κι έχουν...
περάσει λίγες ημέρες συζητείται ακόμα στα στέκια κάτω στο λιμάνι η παρέμβαση της Ζωής Ρούσσου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά!
Κι αυτό όχι τόσο γιατί την άφησαν να μιλήσει στο συμβούλιο χωρίς να την λογοκρίνουν, όπως συνέβαινε συχνά μετά την αποχώρησή της από τον συνδυασμό "Μας ενώνει ο Πειραιάς" του Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Εκείνο όμως που έχει προκαλέσει αίσθηση ήταν η επίκαιρη ερώτηση για το Δημοτικό Θέατρο, όπου πριν καν γίνουν τα επίσημα εγκαίνια στήθηκε το σόου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. Αν και συμμερίζεται- λέει- την αγωνία του εμπορικού κόσμου της πόλης, δεν έκρυψε τη διαφωνία της για την πασαρέλα με καλλίγραμμα μοντέλα έξω από το ιστορικό θέατρο. Μάλιστα, όπως είπε, κάτι τέτοιο είναι επιστροφή στο παρελθόν, καθώς θύμισε τα παλαιά τηλεοπτικά σόου με τα καλλιστεία της Ρούλας Κορομηλά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
@Ίσως κάποιοι αναρωτιούνται πως η Ζωή θυμήθηκε τα σόου της Ρούλας στο Mega πριν από σχεδόν 20 χρόνια, αφού τότε η νεαρή δημοτική σύμβουλος θα πρέπει να πήγαινε ακόμα σχολείο, αλλά αυτό δεν είναι τώρα το θέμα μας...