Latest News

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Γιατί ο δήμαρχος πέταξε έξω την μπάλα για την καθυστέρηση στο Δημοτικό Θέατρο

Μπορεί ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος να έπαιξε μπάλα μόνος του στην τελευταία συνεδρίαση, αλλά αυτή τη φορά προτίμησε να την πετάξει έξω... 
για καθυστέρηση!
 Μιλάμε για το θέμα με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 
Τα εγκαίνια του ιστορικού θεάτρου δεν έχουν γίνει ακόμα παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα έχει προαναγγείλει εδώ κι έξι μήνες! 
Πρόσφατα από το ραδιόφωνο δήλωνε μάλιστα πως είναι αποφασισμένος ν' ανοίξει έως τις 21 Μαϊου το Δημοτικό Θεάτρο, στέλνοντας τελεσίγραφο προς υπουργείο Πολιτισμού και Περιφέρεια Αττικής, που υποτίθεται πως συμμετέχουν στην χρηματοδότηση για την επαναλειτουργία του θεάτρου της πόλης.
Όμως στην τελευταία συνεδρίαση ο δήμαρχος έκανε επικοινωνιακή "τρίπλα", πετώντας την μπάλα έξω για καθυστέρηση. Υποσχέθηκε ότι θα γίνει μονοθεματική συνεδρίαση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο αποκλειστικά για το Δημοτικό Θέατρο. 
Έτσι άφησε αμανάτι τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, καθώς και τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους που περίμεναν εξηγήσεις για την καθυστέρηση των εγκαινίων του θεάτρου.
 (σ.σ. Η ανακαίνισή του κόστισε πάνω από 42 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παραμένει ακόμα κλειστό). 

@Αν και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος βρήκε σχεδόν έτοιμο το Δημοτικό Θέατρο, τελικά μάλλον θα το εγκαινιάσει προεκλογικά για εννόητους λόγους, εκτός κι αν το ξανασκεφθεί...