Latest News

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Χρόνια Πολλά και Πολιτικά, Δημαρχούκο! {ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ}

Αν και ήταν σίγουρα η πιο χαριτωμένη και τσαχπίνικη παραπολιτική είδηση των τελευταίων ημέρων στον Πειραιά, ωστόσο πέρασε στα ψιλά για να μην πούμε...

στο ντούκου! 
Μιλάμε για τα πολιτικά γενέθλια του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. Αυτές τις ημέρες συμπλήρωσε 23 χρόνια από την πρώτη του εκλογή ως βουλευτής στην περιοχή του Πειραιά. Ίσως ακούγεται πρωτόγνωρο ότι ένας πολιτικός γιορτάζει δημοσίως την πρώτη μέρα της εκλογής  του, αλλά σίγουρα είναι ανθρώπινο να μην ξεχνάει κάποιος την ημέρα-σταθμό στη ζωή του. 
Αυτό προφανώς σκέφτηκαν πολιτικοί φίλοι και μη του δημάρχου και του ετοίμασαν μια ευχάριστη έκπληξη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο» στο "Κανάλι 1".  Την ώρα που ήταν στον αέρα γιόρτασαν τα πολιτικά γενέθλια του δημάρχου.  Από τη γιορτή δεν μπορούσε να λείψει η τούρτα με το κεράκι, αλλά φαίνεται ούτε και το άνοιγμα με τους φελλούς από τις σαμπάνιες. 
(Μάλλον αποτελούν ιερή και απαράβατη παράδοση οι εκπλήξεις και οι φελλοί στο κτίριο της Ευριπίδου).
@ Εν πάσει περιπτώση, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και Πάντα Πολιτικά στο Δημαρχούκο μας που αποτελεί θεσμικά τη βασική πηγή έμπνευσης, αν και μπορεί να τον στεναχωρεί καμιά φορά το δημαρχοκεντρικό "REPORTAZ NET".