Latest News

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ποιος φοβάται την πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία;

Συνήθως ειδήσεις σαν κι αυτή, αφορούν τριτο-τέταρτες, τελευταίες πανελίστριες σε τελευταία μικρά ή επαρχιακά κανάλια. 
Είναι το κόλπο των...


εφημερίδων και των site στο internet να μαζεύουν «χτυπήματα». 
Σου λένε «ποια πασίγνωστη ελληνίδα έκανε στοματικό έρωτα στις τουαλέτες του γηπέδου» για παράδειγμα και όταν «χτυπάς» για να δεις την είδηση μαθαίνεις ότι τελικά η «πασίγνωστη ελληνίδα» είναι μια πανάγνωστη persona της Αυστραλίας π.χ που κάποτε η μάνα της είχε ένα εξάδερφο έλληνα. 
Αυτή τη φορά όμως η είδηση δεν ανήκει σ αυτήν την κατηγορία. Αυτή τη φορά και πανελίστρια είναι και σε κανονικό κανάλι δούλευε ή δουλεύει- θα σας γελάσω- και πολύ ωραία είναι και πολύ νέα και πολύ ελληνίδα. 
Και για να μην κάνω κι εγώ το λάθος, ναι, υπάρχουν πολλοί που φοβούνται την αποκάλυψη του ονόματος, που είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσει, αφού ήδη είναι γνωστό σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και δεν λέω ότι θα το γράψει και η Ελευθεροτυπία, αλλά όλο και κάποιος μικρός θα βρεθεί. 
Έτσι γίνεται συνήθως. Ποιος φοβάται; Μα φυσικά αυτός που την πρότεινε για τη δουλειά και που μπορεί ο άμοιρος να μην είχε ιδέα για το παράλληλο επάγγελμα της κοπέλας, αλλά πώς να το κάνουμε; Οι καιροί είναι πονηροί και το «δεν ήξερες δεν ρώταγες» ισχύει πιο πολύ από ποτέ. 

Queen b