Latest News

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Πάγκαλος κατά Βενιζέλου για το μικρό ΠΑΣΟΚ


"Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είναι μικρό κόμμα και θα γίνει ακόμα μικρότερο..." Τάδε έφη ο Θεόδωρος Πάγκαλος κι εξαπέλυσε φουλ επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή το Συνέδριο...

  του ΠΑΣΟΚ:  «Είναι ένα συνέδριο αυτών που έχουν εμμονή στην ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Ναι, ανάμεσα σ’ αυτούς είμαι κι εγώ. Αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ ούτε αυτοί που είδα στο συνέδριο ούτε αυτά που άκουσα. Ούτε ο πρόεδρός του ο σημερινός. Κανείς δεν μου αρέσει από αυτούς. Ακόμη και στις μεγάλες στιγμές του συνεδρίου, στην αποφώνηση που κάνει ο πρόεδρος και εκεί που υπάρχει κόσμος, είδα άδειες καρέκλες». 
 Πραγματικά, στην Κ.Ε. έχει εκλεγεί η σάρα και η μάρα. Θα έπρεπε να υπάρχει χώρος και για τους ευρωβουλευτές, διότι δεν είναι και τεράστιος αριθμός. Είχες την αίσθηση, όμως, ιδιαίτερα από κάποιες ομάδες νεολαίων ότι ήσουν σε άλλο κόμμα. 
Ότι ήσουν εκεί για να εξοντωθείς, για να βληθείς, για να απομονωθείς και για να εξαφανιστείς. Κάποιοι έκαναν εκεί την κλασική δουλειά που γίνεται στα μικρά κόμματα. 
Το «όλον» ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι μικρό κόμμα, βεβαίως. Και θα γίνει ακόμη μικρότερο, εάν συνεχιστεί αυτή η νοοτροπία».

@ Μιλάμε για σύγκρουση γιγαντιαίων νάνων της πολιτικής που κατέστρεψαν τη χώρα... 

(Αλήθεια, αυτοί οι ανόητοι που ακόμα χειροκροτούν και αγκαλιάζουν τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου δεν ξέρουν πως υπάρχουν κάμερες που τους καταγράφουν;)